Sister cooking for her b-day!

07:28 ime 0 Comments

In weekend iar am luat o portie de Alexandria. Nici n-aveam cum sa ratam, avand in vedere ca Sil a mai crescut cu un an:) N-am sarbatorit-o cu chef si galagie, ca de, acum e si ea femeie serioasa, cu copil cuminte...am sarbatorit-o in liniste cu multe prajituri si multe imbratisari.

Am inceput cu un Chec cu albusuri. Din prima transa nu am mai apucat pentru ca s-a mancat tot cu o seara inainte sa ajungem noi. Dar ne-am multumit cu transa a doua:)
Placinta cu dovleac...speciality of Mama Felicia, care de data asta, avand in vedere ca nu stia ca venim, nu a mai facut tone de prajituri si s-a multumit doar cu o placintica. Nu stiu de ce, dar cred ca o sa recupereze la urmatoarea vizita, ca prea parem slabi si trasi la fata:)
Turnata cu mere a fost preferata mea...de fapt Prajitura cu visine a fost...sau nu stiu...mi-au placut amandoua mult, mult! Nu ma pot hotara care a fost mai buna. Sil se pricepe, ce sa mai:) Se cunoaste ca e sora-mea:)

La final ne-am luat La revedere, am promis ca revenim curand si am pozat mini narcisele lu' mama, zisa si Mimi:))))

Dupa atata dulce ne-am propus o seara de Duminica cu mamaliguta si carnati. Il asteptam pe Bushi cu smantana si ne apucam de treaba:)

You Might Also Like

0 comments: