Tort Tiramisu cu capsuni

02:57 ime 3 Comments

Bun, bun de tot si foarte usor de facut. Rezultatul este insa impresionant!

Reteta am luat-o de la Ana Maria Ciolacu - JustLoveCooking.com. Descrisa foarte bine acolo si in cuvinte si in niste minunate poze:) va garantez ca nu are cum sa nu va iasa. Se face destul de rapid si este absolut delicioasa. 

Mie mi-a iesit mai multa crema si din cauza asta tortul meu pare mai cu varf. N-am avut rabdare sa citesc cantitatile cu atentie si m-am apucat de treaba. De, asa e cand te apuci de prajituri la 9 seara si vrei sa termini repede. Mi-am dat seama ca in loc de 250g de mascarpone am pus 500:) si a trebuit sa dublez toate cantitatile. Asa ca mi-a iesit un tort cu varf si inca vreo trei pahare pe langa. Da nu-i problema ca am ras tot:). A, si am facut varianta fara oua. Nu prea imi surade ideea de ou crud in nimic.





Va las ca am pranzul de sambata in cuptor si vine un miros de ars:) Ma duc sa verific inainte sa ia foc ceva.


You Might Also Like

3 comentarii:

  1. frate ,,,pozele astea mi se par cel putin geniale. gustul cum e ?

    RăspundețiȘtergere
  2. gustul a fost pe masura pozelor. promit sa fac ceva bun si cand ne vizitati voi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Awwww, scumpa mea, ma bucur mult ca l-ai incercat si ca ti-a placut !!!Arata extraordinar cu varf. Parca stau mai frumos capsunele. :) Data viitoare sa fac mai multa crema ! :))) Felicitari pt blog si pt poze. Minunate!
    Pupici !! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere