Tortelloni cu sos de unt, bucuioc si usturoi

07:36 ime 0 Comments


Proaspat intoarsa acasa din aceasta scurta vacanta am realizat ca am frigiderul gol. Am venit cu sarsanalele pline de castraveti de gradina si cirese bioshmio, dar cumva nu puteam manca cirese cu castraveti. Stiti ce zic? :) Motivata si de intrebarea sotului "Nevasta, noi ce mancam astazi?" m-am apucat sa fac ceva din nimic. Aveam niste tortelloni cu spanac si ricotta, cumparati de la Mega si uitati intr-un sertar al frigiderului. Sunt preferatii mei, din categoria pastelor proaspete refrigerate. Ei au fost salvarea. Am facut un sos scurt din 3 ingrediente si am baut si o bere.


Ingrediente
Tortelloni cu spanac si ricotta 
100g unt
busuioc proaspat
3-4 catei de usturoi
sare




Tortelloni se fierb asa cum scrie pe ambalaj. Adica 4 minute, in apa cu sare. Pentru sos topim untul, apoi il mixam cu busuioc, usturoi si sare. Cand pastele sunt gata le stropim in farfurie cu putin sos si cam asta este. Mi-e si rusine cu reteta asta. E extrem de simpla si gustoasa.

Insa primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost o limonada in care am stors si cateva fragute si capsuni, productie proprie, of course.



Dupa asemenea pranz in seara asta avem in program mici si cartofi prajiti. Asa isi doreste sotzul meu drag care a ratat mini-vacanta si traditionalii mici de la Bâlci. Pana incingem gratarul ma intorc la cocutzele mele pe care le-am cam ignorat zilele astea. Si s-a strans ceva de munca... In plus, maine doresc sa fac o scurta vizita si la Food Bloggers Conference, pentru ca mi-am promis sa nu mai ratez si sesiunea de vara. Va povestesc zilele astea ce am vazut si ce am auzit interesant pe acolo, asa ca stati pe aproape.

Eat responsibly!






You Might Also Like

0 comments: