Mancarica de legume cu naut si stafide
Inainte sa ma apuc de gatit zic sa pun reteta pentru mancarica asta delicioasa. Fara povesti, doar reteta, ca sa o faceti si voi repede sa vedeti ce buna e:)
Luam asa:
2 cepe de calit in ulei de masline
cate o lingurita de scortisoara, chimen si coriandru, macinate
(eu am un mojar si am frecat la ele mult si bine)
2 dovlecei taiati bucatele maricele
1 ardei gras
2 rosii taiate cuburi (sau 1/2 conserva de rosii cuburi)
o conserva de naut
4 linguri de stafide
400 ml supa de legume...sau apa
300 g mazare congelata
patrunjel pentru ornat
Ceapa o taiem bucatele si o calim in uleiul de masline. Cand e gata calita amestecam condimentele facute praf. Apoi adaugam tot in afara de mazare si lasam sa fiarba la foc mic cam 10 minute. Legumele nu trebuie sa fie moi tare...e mai bine sa-si pastreze crocanteala. Mazarea o adaugam cu 5 minute inainte de final. Si e done!
Se potriveste cu o garnitura de cous cous.
excelenta mancarica ta! o s-o testez curand :*
RăspundețiȘtergereeste super! combinatia de arome este unica:)
RăspundețiȘtergere