Fundata

10:51 ime 2 Comments

Doar ce ne-am intors de la Fundata, dintr-un weekend ce se voia a fi de iarba verde cu gratar, dar care s-a transformat intr-un veritabil weekend de iarna, cu multa zapada, exact cum mi-l dorisem in Ianuarie cand am fost ultima data la munte.

Am petrecut doua zile la Padina Ursului, o pensiune de 5 margarete din Fundata, unde am fost avertizati ca vom avea nevoie de cauciucuri de iarna si lanturi ca sa ajungem. Mi-am dat seama acolo ca nu drumul era cel inzapezit ci parcarea pensiunii, pe care nu se indurase nimeni sa o curete.

Sa enumar niste plusuri, da...Pai mai jos aveti privelistea de la balconul camerei noastre. Chiar daca sambata a fost nor si nu am vazut muntii in toata splendoarea lor, astazi am avut noroc si a fost senin. Cu asta ne-am trezit de dimineata:


Pensiunea este foarte frumos aranjata, cu multe tablouri frumoase, iar in camere mobilierul este superb, o combinatie de fier forjat si lemn pictat cu floricele (asa cum imi place mie). Am avut acces si la piscina si la sauna. Piscina acoperita oferea aceeasi priveliste minunata...si mai oferea un foarte puternic si intepator miros de clor care te facea sa nu rezisti prea mult in camera.




Dar, cum se spune, omul sfinteste locul...si locul asta, din pacate nu prea era sfintit. Serviciile lasa mult de dorit. De la ospatari care te pun sa le aduci aminte ce ai comandat si care sunt foarte stangaci in meserie (si eu nu sunt deloc pretentioasa) pana la verificari la check out, ca nu cumva sa fi furat ceva. As fi preferat mai putine tablouri pe pereti in schimbul unui fond de pierderi in caz ca fura cineva un prosop...s-o gasi careva, nu zic ca nu, dar totusi asta nu inseamna ca verificam toti clientii sa vedem daca nu cumva au plecat cu ceva de prin camera...

Eu una nu m-as mai intoarce la Padina Ursului...acum am fost cu voucher de reducere, dar daca ar fi fost la pret intreg nu ar fi meritat cu siguranta!

M-as intoarce insa oricand la Fundata!




You Might Also Like

2 comentarii:

  1. Este superba toata zona Fundata, dar sa nu cumva sa mergeti la "Casa Muntelui" a carei imagine prezentata pe site este minunata. Realitatea este un adevarat cosmar cu forme frumoase, dar mirosurile, mancarea, servirea si notele de plata scrise in cel mai bun caz cu pixul pe un caiet de matemetica al proprietarei anuleaza toata fatada! Am renuntat sa mai servim masa acolo, asa ca ne-am indreptat catre "Padina Ursului", care nu suporta comparatie, dar acum mi-ati dat de gandit. M-as intoarce insa oricand la Fundata! Poate exista si pensiuni demne de acest colt de rai al muntelui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fundata este un colt de Rai si cu siguranta merita vizitata de fiecare data cand avem ocazia. Eu sper sa se schimbe ceva in servicii. Adica sa nu fie numai pretentii de pret si atat. Daca platesti trebuie sa primesti si ceva in schimb, sau macar sa vezi ca exista bunavointa. O sa mai incerc si alte pensiuni din Fundata, cu siguranta. Nu ma las descurajata:)

    RăspundețiȘtergere