Pasca (reinventata)

02:19 ime 0 Comments

Hristos a Inviat! Sper ca ati fost sa luati lumina si de dimineata ati luat Paste. Daca nu, no worries, doar sa fiti buni in continuare ca asta e mai important. Sa facem fapte bune si sa fim cuminti:)

Trecand peste introducere, ieri am facut Pasca. Surioara mea mov ma astepta cu toate ingredientele pregatite, inclusiv drojdia expirata, asa ca m-am apucat de treaba. Nu stiu daca v-am povestit, dar eu evitam sa fac pasca (cozonaci, paine si alte aluaturi) pentru ca mi-e groaza de framantat. Acum am zis ca o pun pe Mimi sa framante si eu doar dau Pasca la cuptor si-mi asum meritele:) N-a fost sa fie pentru ca Mimi a fost missing in action cand m-am apucat de framantat. Asa ca am framantat, si-am framantat, cocotata pe scaun ca sa ajung mai bine la masa (va amintesc ca eu sunt 2 la metru). Am facut febra musculara de la atata framantat si degeaba, din pacate. Coca, care trebuia sa fie un fel de coca de cozonac, mie mi-a iesit un fel de coca de biscuiti. Asa ca am facut o minunatata Pasca reinventata cu coca de biscuiti:)

E dulce, e mancabila, e prezentabila! Iat-o in toata splendoarea ei:


Reteta am luat-o din ultimul numar Good Food. Nu o postez pentru ca sincer cred ca e ceva in neregula cu ea, pe partea de aluat.

Hai va doresc o zi de Pasti linistita alaturi de cei dragi si va rog sa nu faceti excese culinare:)

You Might Also Like

0 comments: