Spaghete cu spanac si usturoi

12:16 ime 1 Comments

Dragilor, vreau sa va marturisesc ceva despre mine. Imi place mult dovleacul si cand apar toamna dovlecii imi place sa-i gatesc in fel si chip. Dar urasc sa-i dau pe razatoare. Daca ati incercat vreodata, stiti cat de greu e si de cata forta si rabdare e nevoie. Pentru asta am gasit o solutie. E un nene la piata care daca il rogi frumos il da el pe razatoare si il vinde asa. Nu-i asa ca e minunat!

Am aceeasi problema cu spanacul. Il iubesc, dar abia astept sa iasa din sezon, ca sa am scuza sa-l cumpar congelat. Cumparat proaspat de la piata ma termina de nervi! E murdar si umed, are si vietati prin el si urasc sa-l curat si apoi sa iau frunza cu frunza si sa-l spal. De ce nu e un nene dragut la piata care sa spele spanacul?????

Ma rog, sa trecem peste. Asta-seara am gatit spaghete cu spanac care au iesit minunat, chiar daca am vorbit de rau spanacul:) Reteta, as always, de la Good Food, de data asa in Romanian. Iacata link-ul:






Alte detalii nu va mai dau pentru ca e totul trecut pe site in detaliu. Treaba buna fac fetele de la Good Food Romania.

V-am pupat si pofta buna maine, ca acum e prea tarziu sa mai mancati!

You Might Also Like

Un comentariu:

  1. Ime-ule dar vad ca nu stai deloc. Chiar ai activitate. Eu de vreo saptamana ma gandesc la spanac. hai ca imi facusi pofta. ,....P.S.- acum imi apare si mie acolo sus Frasi.. ;-)

    RăspundețiȘtergere