Placinta Florentina cu spanac

11:17 ime 5 Comments

Si iar spanac. Ha! Asta pentru maine la micul dejun. V-am zis ca am avut mult spanac. Mie nu mi-a iesit asa verde ca in poza din reteta (care apropo, de data asta e in romana, pentru ca s-a ocupat Mazi!) pentru ca l-am fiert pana am uitat de el. Dar la gust e sigur mai bun ca ala din reteta ca e facut de mine:) Am inlocuit branza ricotta cu branzica de vaci, pentru ca nu am gasit ricotta. E lipsa de ceva vreme...nu stiu ce se intampla.




Very good looking pie!

Auziti, stiti ce voiam sa va zic? Ca puteti sa comentati daca vreti...adica mi-ar placea...dar doar daca v-ar placea si voua:)

Hai pofta buna si o saptamana care sa treaca repede sa mergem la Targul de nunti sambata!


You Might Also Like

5 comentarii:

  1. ricotta poate fi inlocuita cu succes de urda .. in rest arat super bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine de stiut pentru data viitore:) Astazi insa cand am decis sa folosesc branza proaspata dietetica era Iubitu' la cumparaturi si ma suna disperat ca el nu gaseste Ricotta. A fost o decizie in graba, dar potrivita la gust pana la urma:) Si oricum cred ca il confuzam si mai tare daca ii ziceam sa caute urda:))))

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vrut si eu sa fac placinta asta, dar mi s-a parut ca ouale alea ies prea crude, iar mie ouale crude mi se par un pic scarboase. Sa-mi zici daca a fost bun ca sa incercam si noi pentru ca eu sunt fanul nr. 1 al spanacului!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare Imeule ! Hai ca observ ca incepe lumea sa comenteze si sa se intereseze de blogul tau.
    E bine.. oricum iar stau si am ploitza in fata calculatorului...

    RăspundețiȘtergere
  5. auzi...da de unde stiai ca sunt eu, Frasi..?!? ca am uitat sa ma semnez mai sus... in fine! Hai sa fim sanatosi !

    RăspundețiȘtergere