Salata de orez cu somon

12:55 ime 2 Comments

Hello people!

Avand in vedere ca in seara asta am fost singura acasa, m-am desfasurat in bucatarie...ca de obicei, folosind aproximativ toata recuzita. Acum il astept pe Iubitu' sa stranga dupa mine...pentru ca ma iubeste si ii place sa-i gatesc:)

Am pregatit pentru cina mea de azi si pranzul lui de maine o salata de orez cu castravete si marar + o bucata generoasa de somon. Reteta am luat-o de pe BBC Good Food - Orzo, cucumber & dill salad with salmon, dar am folosit orez, pentru ca nu am gasit paste orzo...nici macar la Mega unde au paste de toate felurile - paste-n trei culori cunosc pe lume, paste drepte, paste strambe si paste cu cerneala de sepie...numai orzo nu au:((((. Ma rog, a iesit interesant si cu orez, dar zic eu ca pastele alea i-ar fi dat alt gust. A, si in loc de maioneza, pentru ca nu sunt o mare fana, am facut dressingul cu iaurt.

Pe scurt asa: Somonul se fierbe 6-8 minute in apa cu ceapa verde, lamaie si marar. Orezul l-am fiert si pe el, dupa care l-am amestecat cu ceapa verde tocata, castravete (nu l-am curatat de coaja asa cum zice in reteta, pentru ca imi place cu), marar si sosul de iaurt cu lamaie si putin ulei de masline. La treaba asta se pune bineintele si putin piper. Si cam atat. Very easy!



Sa avem pofta si sa fim iubiti asa cum iubim!

You Might Also Like

2 comentarii:

  1. Ai niste poze minunate !!! Ne uneste pasiunea pentru fotografie...Eu sunt inca la inceput,ma chinui, insa in fiecare zi invat cate-o chestie si sper ca intr-o zi sa am si eu fotografii de care sa fiu multumita. :) Felicitari pt blog! Te voi urmari si eu! POOP!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ana! Pasiunea este mare, dar sa stii ca si eu am aceeasi speranta ca tine...sa am si eu fotografii de care sa fiu multumita:))) Pana atunci exersez si exersez pentru ca asta e cea mai buna metoda de invatare:) Si gatesc mult si cu drag!

    Fotografiile tare sunt foarte tari. Esti foarte talentata!

    RăspundețiȘtergere