Salata de spanac cu suc de portocale si mac

12:49 ime 2 Comments

Asta seara a fost seara de Pizza. Si bere. Si la desert capsuni cu ciocolata. Imaginati-va ce e in burtile noastre acum:((

Dar va las cu o mai sanatoasa salata de spanac pe care am devorat-o saptamana asta intr-o seara, dar n-am avut timp sa o postez. Dupa o reteta care pare complicata si pretentioasa (implica mac, portocale, nuci si spanac, care nu prea par a se potrivi, dar surprinzator se!) salata se prepara destul de usor si rapid. Avem nevoie de:

o punga de spanac verde tanar de la Mega Image
o ceapa rosie (eu am pus alba si nu prea a mers)
o mana buna de nuci
o lingura de seminte de mac
coaja rasa de la o portocala
sucul de la o portocala
o lingura de otet (eu am pus balsamic)
piper
sare
2 linguri de ulei
(nu neaparat de masline...eu una sincer nu-i prea apreciez gustul)
o lingurita de zahar




Toate ingredientele de mai sus se amesteca asa: Spanacul il varsam din punga in castron si il amestecam cu ceapa taiat solzisori. Adaugam peste nucile, coaja de portocala si semintele de mac. Din restul ingredientelor preparam un sos pe care il amestecam bine si il punem peste salata (nu pe tot, ci cat ne place).

Si mancam!


Acum sa va prezint un minunat semn de primavara din care am facut un desert foarte bun. Reteta de capsuni este urmatoarea:

un drum la piata
13 lei
pofta maxima de capsuni


Se amesteca ingredientele dupa gust si se savureaza alaturi de cei dragi si putina ciocolata.


Enjoy!

You Might Also Like

2 comentarii:

  1. Incredibil Ime-ule! oricat de ciudat mi se pare, chiar mi-ai facut pofta de amestecul asta dubios de ierburi, seminte, uleiuri, legume, zahar...si ce o mai fi acolo.. adica e de bine :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Frasi sa stii ca e o combinatie chiar reusita! Si eu am fost putin speriata la inceput, dar pana la urma mi-am luat inima in dinti si am gustat:) I-a placut si lu' Iubitu', dar nu ma mira ca l-am obisnuit cu multe verdeturi:)

    RăspundețiȘtergere