Chipsuri cu guacamole

01:16 ime 0 Comments

Buna dimineata de sambata! Frumoasa dimineata, nu? Diminetile de sambata sunt cele mai frumoase nu-i asa? Cand te trezesti tarziu (de preferat) si n-ai niciun drum de facut (de preferat) si cafeaua e calda si miroase bine. Cele mai frumoase zic eu. Eu care sunt la serviciu acum, dar nu se pune pentru ca mie imi place serviciul meu si vin de drag:). 

Trecand peste frumusetea mirobolanta a diminetilor de sambata, voiam sa va zic pe scurt ce mai fac eu la gustare pentru noi sau copii. Chipsuri de lipie libaneza cu pasta de avocado. La noi e hit, copiii s-au batut pe ele ultima tura si aproape ca s-au inchis singuri intr-o camera ca sa nu mai manance nimeni in afara de ei. 


Necesar
Lipii libaneze - cate vreti, eu am facut doua care au intrat inr-o tava
1 avocado
2-3 catei de usturoi
sare si piper
2 lingurite de zeama de lamaie


Lipiile le-am taiat ca pe pizza, in triunghiuri. Cam 8 triunghiuri fiecare lipie. Le-am pus intr-o tava si le-am bagat la cuptor vreo 5 minute la 190C. Primul rand l-am ars pentru ca un copil a vrut apa si in drumul pana la sticla de apa am uitat ca am ceva la cuptor. Ma rog, stati langa ele pentru ca se carbonizeaza usor:)

Pentru pasta de avocado am pus avodado decojit + usturoi + sare si piper + lamaie intr-n bol si le-am mixat. Se poate si cu furculita daca e avocado moale moale, dar trebuie sa maruntiti usturoiul ianinte.

Asa. Si atat. Chipsuri + avocado = LOVE. Enjoy!

Eat responsibly!

You Might Also Like

0 comments: