Oua vopsite...de mine:)

12:37 ime 4 Comments

Ieri am vopsit oua pentru prima data in viata mea:) 

Procesul a inceput de luni cand Iubitu' a urmat constiincios ordinele si a cumparat oua ieftine si la oferta din Carrefour (am zis sa iau ieftine in caz ca le stric). Apoi, miercuri am fost in Cora cu Bushi, unde m-am enervat ca n-am gasit vopsea de care voiam eu  (de care foloseste doamna Mimi, ca eu merg pe recomandari, nu asa...oricum) si m-am abtinut cu greu de la a-mi cumpara un kit pentru incondeiat oua...da exista asa ceva...era ambalat intr-o cutie cu o mamaie pe ea care incondeia de zor...dar, ma rog, am zis ca my first time sa fie simplu si sa nu ma aventurez in experiente prea artistice. 

Joi a sosit momentul vopsitului in sine. Am reusit mai intai sa imi vopsesc degetele verzi, pentru ca n-am stiut exact cum se desface punga de vopsea lichida:) Dar intr-un final mi-am atins scopul, ametita de la vaporii de otet, si am vopsit 30 de oua:
- 5 verzi
- 5 albastre (cel putin asa trebuiau sa iasa)
- 5 galben-portocali (mai mult portocaliu din pacate)
- 5 mov (pentru Alexia pupici)
- si 10 rosii


Acum ne ramane decat sa le dam cap in cap de sarbatoare si sa le savuram alaturi de deliciosii cozonaci de la Boromir, care sincer sunt cei mai tari de pe Pamant si sper ca cel care i-a framantat sa traiasca 1000 de ani!


Mentionez ca oul pictat este cumparat ca atare si este de lemn. Nu m-a chinuit talentul pe mine:)



Mai incerc traditional anul asta Pasca. Miel nu, pentru ca sunt traumatizata de mielul intreg (cu cap si toate cele) pe care il am in frigider. In tot frigiderul...intreg...in sac...ca mafia:(((( 

Hai va pup si nu va urez inca pentru ca planuiesc sa ma intorc si maine cu Pasca:)


You Might Also Like

4 comentarii:

  1. haha, bafta la pasca, e ultima pe lista mea, sa vedem daca o dovedesc. sarbatori fericite (te citesc dar nu comentez de fel).

    RăspundețiȘtergere
  2. am muncit mult la Pasca...postez acum...nu sunt prea incantata.
    nici eu nu prea comentez, dar am intrat la tine pe blog acum si imi place la nebunie ideea de briose-drob:)Promit ca te voi urmari in continuare!
    Paste luminat si linistit!

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca asta e tare cu mielul mafiot din frigider.... ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  4. nu i-a priit la noi in frigider...s-a stricat...de la cap...ca pestii:)))

    RăspundețiȘtergere