Briose cu inima de cheesecake

03:49 ime 0 Comments

Ar fi trebuit intr-adevar sa fie inima de cheesecake, nu palarie (le-am facut de Valentine's)...dar si asa au fost bune. Iar aluatul de cacao e cel mai simplu de facut.

Ingrediente

Inima (Palaria) de branza
200g crema de branza
60g zahar
1 ou
esenta de vanilie

Blatul de cacao
195g faina
200g zahar
30g cacao
o lingurita praf de copt
un varf de sare
240ml apa
80ml ulei (nu de masline!)
esenta de vanilie


Inainte de toate incingem cuptorul la 180C si pregatim tava de briose. Apoi facem inimioarele ca la cheesecake. Frecam mai intai crema de branza pana devine pufoasa, apoi adaugam zaharul, oul si esenta de vanilie. Le amestecam pe toate si trecem mai departe. Pentru blat, amestecam ingredientele uscate intr-ul bol, cele lichide in altul, apoi adaugam lichidele in primul bol si amestecam bine. Impartim compozitia in fosmele de briose si deasupra punem cate 1-2 lingurite de crema de branza. Crema de branza ar trebui sa fie nu prea lichida, ca sa se scufunde in compozitia de cacao si sa formeze o inima:) La mine a iesit cam fleosc si nu s-a scufundat:)


La mama lor, pe Joy of Baking aveti si un filmulet pas cu pas...asta daca sunteti in the mood for baking astazi...

Happy and relaxing Sunday too all!

You Might Also Like

0 comments: