Cluj-Bistrita-Bran Road Trip

11:10 ime 0 Comments

Acum o saptamana am pornit la drum in prima luna de miere. Planuiesc sa am mai multe, vreau ca fiecare calatorie sa fie o luna de miere, bineinteles, toate cu Iubitu':). Si am plecat eu asa pregatita cu doua carti. Eu care citesc putin spre deloc, planuiam ca intr-o saptamana sa termin doua carti...cel putin...Cum se spune, pe buna dreptate de altfel, socoteala de acasa nu se potriveste cu a din targ, asa ca am reusit sa citesc fix 32 de pagini din prima carte...esec total din acest punct de vedere....succes maxim din altele.

Deci, nu am citit, dar ne-am plimbat! Mult! In excursia asta Iubitu' a ales o cazare, eu una si cea de la mijloc a fost subanteleasa, la Bistrita. Iubitu' a ales primul popas, la Cluj (imaginati-va va rog ca rostesc cuvantul cu accent ardelenesc:) unde ne-am cazat in the middle of fucking nowhere - Domeniul Regilor. Am fost noi si fantomele regilor...de, era luni.


La Bistrita am fost la Colibita, loc pe care sper din suflet sa il pot vizita in fiecare an, si am poposit, again, la Arinis, la Domnu' Tinu si Mama Vali, unde oricine este oricand binevenit!


Ne-am intors pe Bran, unde cazarea am ales-o eu de data asta - Coroana Reginei. Coincidence? In the middle of fucking nowhere again, dar de data asta e weekend si au fost vouchere pe net la mare reducere, asa ca e plin. Ce sa zic...coroana reginei mele e cam plina de panze de paianjen...va explic later:)


Asta e rezumatul. Urmeaza cate un post pe rand, despre fiecare, despre mancare si despre cazare.

You Might Also Like

0 comments: