Getting old...

12:21 ime 0 Comments


Ma uit la MasterChef si ei gatesc homari. Eu planuiesc sa gatesc Julia Child's Boeuf Bourguignon pentru ca da, de azi, am vasul potrivit pentru aceasta reteta. Multumesc pe aceasta cale dragilor mei colegi!
Daca vreti si voi gasiti la IKEA:)

E o fata la MasterChef care se infioara tare la gandul de a gati un homar care inca da din picioare si e vioi. Nu pot sa nu recunosc ca nu imi e putin mila, dar sa fim seriosi, si pieptul de pui dezosat de la MegaImage a dat la un moment dat din picioare...Sincer, eu am unul in frigider care cred ca va incepe sa dea din nou din picioare daca nu-l gatesc curand. What to do? What to do? Pentru ca repet, am in plan o chestie delicioasa cu boeuf...Lasam timpul si pofta sa decida.

Asa, m-am apucat sa scriu ca sa va spun ca doar anul asta nu schimb prefixul, dar de imbatranit tot imbatranesc. Hai la multi ani sa traiesc, sa gatesc mult si sper eu bun in continuare si sa fiu sanatoasa...cel putin cam asta mi s-a urat azi. Va multumesc!

De ziua mea am inceput sa petrec in weekend, mai restrans asa, in familie. Am mancat mult, pana mi s-a facut rau si din aceasta cauza probabil ca nu o sa mai gust sarmale prea curand. Surioara mea draga si iubita a gatit multe bunatati pentru mine si impreuna cu Mimi ne-a asteptat cu masa pusa. Au fost ciupercute umplute, muchi de porc la cuptor si diferite masline si branzeturi injunghiate cu scobitori. Dl Fe a incins gratarul pentru carnaraie, iar Mama Felicia a gatit cele mai minunate prajituri.


Am primit bilete la concert cu muzica pe care o ascultam in liceu cand eram, recunosc, un pic emo.


Si am mai mancat turtisoare (courtesy of Mama Felicia)


Si ca sa duc la indeplinire urarile de la mai multe gateli, am primit un sort+manusi de la The Kitchen Shop care ma asteapta frumos in bucatarie sa le imbrac prima data.



Tocmai am aflat de la MasterChef ca un homar trebuie omorat de viu:))) Oare cum se omoara un homar mort? :))))

Multumesc mult pentru cadouri. Am primit si altele, aici se afla doar ce are legatura cu cookingul. Si multumesc tuturor celor care m-au sunat astazi, sau care mi-au trimis mesaje si care mi-au scris pe Facebook. Inseamna o gramada faptul ca va ganditi la mine. Va raspund tuturor, colectiv: Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti. Sa aveti parte numai de bine si sa fiti multumiti!

You Might Also Like

0 comments: