One week

07:56 ime 2 Comments

Astazi implinesc 28 de ani si o saptamana...La multi ani mie! Sunt mai linistita decat in weekendul trecut asa ca am hotarat sa ma adun si sa va povestesc cum a fost:)

Za Party a inceput pe Aleea Lalelelor unde mamele ne-au asteptat cu gratar si prajituri cu care nu am poze pentru ca le-am sters din greseala:)


Am poze in schimb cu minunea mov care ne asteapta de fiecare data cu drag si inc-un dinte ca sa ne ia in brate (de fapt noi pe ea) si sa ne traga de par:)


Am continuat distractia in Padure la Baneasa, unde am incins un gratar pe cinste si incinsi la randu-ne de soare am ras cativa litri de bere. Ne-am binedispus asadar si ne-am vazut de distractie pana noaptea tarziu. A doua zi a fost putin confuza:)))



Multumim Cora pentru prajituri. Data viitoare ni le facem singuri!


Dupa multa party au fost si multe daruri de la colegi si prieteni dragi carora le multumesc. Mai jos le-am pozat doar pe cele cu legatura culinara. Asta nu inseamna ca le apreciez mai putin pe restul. Va foarte multumesc!!!






Si a venit inca un weekend si iar am petrecut la un gratar cu usturoi tare usturat si teapan cu smantana. Ca sa clarific si ocazia (nu ca noi am face gratare doar la ocazii speciale...dar) am sarbatorit nu stiu ce finala la meci. A jucat BAR cu MU si a castigat BAR. Bravo lor! Eu sincer, in sinea mea am sarbatorit ca pana la toamna nu mai sunt meciuri!!!!! Trecem din nou pe legume saptamana asta ca sa ne pregatim pentru un weekend cu nunta! A inceput numaratoarea inversa...



Azi am facut sport si am stat la picnic in parc cu multi mosi in costume de baie in jurul nostru:) Great view:)

 


Saptamana linistita si roz ca florile mele!


PS Am gatit mult saptamana asta...am atatea retete gustoase de postat:)

You Might Also Like

2 comentarii: