Gratar in gradina la Moni

01:52 ime 0 Comments

Weekend-ul meu n-a inceput tocmai bine. M-am trezit sambata de dimineata spre pranz, lucru care nu prea imi sta in fire, plina de nervi, deprimata si cu pofta sa tip la oameni. Am inceput cu Mimi care m-a anuntat ca duminica vine la Bucuresti in cautare de tinuta de mama soacra. Pe fondul nervilor si panicata de ideea ca trebuie sa umblu cu ea prin magazine, lucru nu foarte usor avand in vedere ca e un pic mai mult fitoasa, am tipat la ea. Apoi m-a abordat Iubitu' si am tipat si la el (asta dupa ce i-am facut o omleta buna asa ca nu s-a suparat prea tare). Iubitu' a actionat corect. M-a lasat in pace si si-a vazut de ale lui. A urmat Danutz care a ras de mine ca eram nervoasa ca nu mergea Facebook-ul si m-am ratoit si la el. Dar tot el mi-a reparat  Facebook-ul cu atingerea lui magica de IT-ist priceput, asa ca l-am iertat. 

Si sper ca si ei m-au iertat pe mine, avand in vedere ca le-am cerut scuze tuturor dupa-masa cand mi-am mai revenit din starea de crize. M-a ajutat mult vizita la Moni si Mara. Ne-am amuzat si am mancat mai mult decat in timpul saptamanii. Si a fost bine. Iar daca nu v-ati plictisit inca de poze cu gratar, poftiti mai jos la cateva.

Za Mititei Master


Los Carnatos Condimentatos


Praji bune facute in casa sau cumparate



Jocuri de copii pentru oameni mari 
Danutz isi etaleaza talentul la desenat animale


Astazi stam in casa, unde e frig si intuneric, dar macar e uscat. Asteptam o zi insorita sa ne plimbam in parc. Duminica linistita!

You Might Also Like

0 comments: