Frittata cu spaghete si mazare

12:45 ime 0 Comments

I am very much obsessed with peas! Insa cu toate ca in ultimul timp v-am plictisit numai cu retete cu mazare (si sa stiti ca n-am terminat) asta e mai speciala. De ce? Pentru ca o postez pe tocuri. Si am si gatit-o ieri tot pe tocuri. Very sexy ati spune, dar nu si daca port sosete. Credeti-ma, sunt o aparitie:) Dupa lungi chinuri la cumparaturi mi-am luat pantofi pentru nunta de duminica, dar ma strang ingrozitor. Asa ca rabd prin casa spre disperarea vecinilor, ca sa pot dansa duminica.  

In fine, frittata asta minunata face un pranz foarte consistent si se face si usor. Va trebuie doar un vas care sa mearga si pus pe foc si dat la cuptor. Daca treceti de hopul asta puteti face cate frittate vreti.

What's in it?
200 g spaghete fierte si scurse
100 g mazare

100 g fasole verde rupta bucati
5 oua
150 ml smantana pentru gatit
2 linguri de pesto
o ceapa
4-5 linguri de parmezan - asa, dupa gust...eu am pus aproape o punga:)


Intr-o tigaie care merge si la cuptor calim ceapa tocata in putin ulei de masline. Intr-un castron punem ouale batute, smantana, mazarea si fasolea fierte in prealabil, pesto, pastele, si ceapa calita. Nu stiu daca am uitat vreun ingredient. In principiu, se amesteca toate. Si parmezanul ras:) Apoi se pun in tigaia in care am calit ceapa si se lasa pe foc putin, pana miroase a ars...la mine asta a fost criteriul de luat de pe foc. Ar trebui sa le lasati 2-3 minute, cat sa se stabilizeze compozitia. La cuptor se tine 20-25 de minute la foc mediu pana e coapta si nu se mai balangane daca miscati vasul.


Highly delicious!

You Might Also Like

0 comments: