Salata de fasole verde cu ansoa si branza de capra

12:10 ime 4 Comments

Buna seara! Eu iar ma uit la meci. Jumatate de Steaua-Rapid si acum, cand ne-am convins ca nu e interesant, am trecut la MU cu SHK...habar n-am de la ce vin literele astea, dar pare un meci interesant si diferit fata de ce se intampla in Ghencea. Incepand de la gazon, care la astia parca e mocheta artificiala de exterior, pana la tribuna care este plina de oameni care cred eu ca isi incurajeaza propria echipa si nu pierd timpul injurand adversarii...da' ce stiu eu despre fotbal...mai nimic...doar ca este un element important in viata mea alaturi de gatit, pentru ca ambele sunt importante in viata lu' Iubitu'. 

Bushy zice sa scriu si de el pe blog. Ma intreaba de la ce vine Ime (cu accent ascutit pe e). Ii explic. Continuam sa ne uitam la meci.

Ziceam de gatit. Astazi ceva foarte sarat. Ansoa + branza de capra = necesarul de sare pentru o saptamana. Bina ca fasolea verde si ciudata nu a fost sarata deloc. Dar tot nu compenseaza. Daca incercati va rog sa nu puneti tot borcanul de ansoa din exces de zel si dorinta sa arate mai bine salata (asa cum am facut eu). Puneti putine ansoa si putina branza. Asa sigur o sa mearga. 


Ingrediente
o conserva de fasole verde 
(de la Cora - Flageolets Verts -asa se numesc)
un borcanel de ansoa
branza de capra


Tehnica de preparare este una complicata si care necesita rapdare, asa ca va rog atentie! Se iau ingredientele si se amesteca intr-un castron. Nu se mai adauga sare!!!!!


Recunosc ca in realitate fasolea nu este verde ca in poze. Am editat-o eu, pentru ca daca ar fi fost proaspata ar fi fost verde. In conserva isi pierde culoarea. 

Ce sa mai gatesc eu maine...asta e intrebarea...trebuie sa fac niste briose...sau ceva dulce...vedem...

You Might Also Like

4 comentarii:

  1. Sper ca i/ai explicat lui Bushi si cine ti-a dat acest apelativ Ime .

    RăspundețiȘtergere
  2. dar chiar cine e Bushi ? ca tot citesc despre el in povestirile tale. nu stiu cine e dar ii trasnmit salutari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bushi este un bun prieten care vine des pe la noi sa testeze ce am mai gatit si bineinteles ca i-am explicat cum sta treaba cu apelativul Ime:)

    RăspundețiȘtergere
  4. minunat. sa traiasca imeul o mie de ani. ura !!!

    RăspundețiȘtergere