Little Bunny Lou

12:40 ime 0 Comments

Tocmai ce am terminat de gatit patru feluri de mancare...intr-o singura seara. Pe cel mai important, imensul pui din frigider, iar l-am amanat ca n-am mai avut chef. Maraton a fost, nu altceva...

In weekend, sambata, am gatit toata ziua. M-am pregatit pentru gratarul "electronic" care ne asteapta incins de fiecare data in Padure la Baneasa. Am pregatit iar nelipsita ceafa de porc la care m-am convins ca nu vom renunta niciodata orice ar fi...dar cel putin am reusit sa strecor si eu niste noutati pe gratar. De data asta a fost un hamburger de vita cu mozzarella care a iesit mai bun decat ma asteptam. Ma lansez in facut de gratare. Baietii nu cred ca se vor supara atata timp cat nu ma bag peste ceafa lor:) Zic bine baieti?

Daca tot mi-am luat obiectiv nou am pozat artistic busuiocul si menta care rezista voiniceste pe balcon. De altfel, de cand cu noua jucarie, pozez artistic cam orice...scobitori, sare, praf si mustati de pisici....


Pentru ca ne rodeau stomacelele (mai ales pe mine, obisnuita sa mananc din 3 in 3 ore ca Lou:)) am prajit rapid niste inele de ceapa. Very yummy si sigur vom repeta si cu alta ocazie.

 

Iata si hamburgerii de care va ziceam. Deliciosi au iesit va zic. Urmeaza un post cu reteta.


La desert am facut Clafoutis cu cirese, adica o clatita mai groasa la cuptor cu cirese.


Dupa un weekend vesel, cu planuri marete si mancare delicioasa langa prieteni dragi, am ramas cu multe poze si multe retete de postat.

Lovely little bunny baby Lou

Spor la planuit si voua ca noi nu mai contenim...planuim fericiri, copii, vacante si stalpi de rezistenta...voi?

You Might Also Like

0 comments: