Plaiu Foii I

10:42 ime 2 Comments

Ne-am intors. Ne-am intors de luni, dar abia acum am ajuns si la capitolul blog. A fost un weekend cu ploaie si cu drum lung, un weekend in care nici n-am dormit, nici n-am petrecut...Si acum cand am uitat tot ce voiam sa scriu aici si ma chinui si incerc sa ma concentrez sa imi aduc aminte, Iubitu' ma tine de vorba si nu intelege de ce nu il bag in seama. OF!

Asa, am fost la munte...munte pe care nu prea l-am vazut pentru ca a fost nor tot timpul. Si cum bine stim muntii sunt cu capul in nori...iar mi-a distras ceva atentia si am uitat ce voiam sa scriu...ma uit si la un film pe HBO cu niste unii care danseaza si se intrec de zor in dans si par foarte afectati de lucruri nu foarte importante...sa-i lasam sa danseze si sa revenim la subiect.

La munte a fost frig, ud, nor, nu am mancat mult, nu am baut mult, nu am dormit mult, nu am facut mai nimic din cele ce se fac in general in road trip. Urmeaza inca o iesire in weekend si mi-e groaza de drum! Si vreau soare!

Va las cu poze:



 

El este Hector cel protector, care nu cred ca intelegea romana...oamenii de acolo vorbesc mai mult in alte limbi:)


El este curcubeul care a decis sa ne faca sa uitam ca a plouat mult si ca a fost frig:)


Ea este nepotica dragalasa care a fost seninul din excursia noastra:)


Ma duc sa gatesc pentru maine...sa am spor zic.

You Might Also Like

2 comentarii:

  1. am apa in gura cand am vazut cei aproximativ 147 de mici fripti...si celelalte lucruri fripte si nu numai... ma duc sa imi fac niste cereale cu lapte..

    RăspundețiȘtergere
  2. de fapt au fost 138 de mici...dar ai fost pe aproape:) ai ochi bun:))))

    RăspundețiȘtergere