Hamburgeri cu mozzarella

07:37 ime 0 Comments

Astazi se face o saptamana de cand am pregatit acesti minunati hamburgeri cu mozzarella si dovlecei la gratar. Aseara am repetat experienta, insa ceva mai rustic, apeland direct la chifle de data asta si la branza clasica pentru cheeseburgeri. Au mers de minunte in ambele situatii:)

Reteta o am din noua colectie de carti de bucate de la Adevarul. Cu toate ca am un raft plin de astfel de carti colorate in bucatarie, rareori gatesc din ele. Prefer internetul. Am zis ca daca totusi investesc in carti de bucate, macar sa incep sa le si folosesc:)


Ingrediente
4 bucati hamburger de vita de la Cora
(reteta era mult mai complicata si pornea de la tocatul carnii de vita, dar sa fim seriosi, cine are timp si rabdare, mai ales cand gasesti gata tocati si condimentati la Cora...si foarte ieftini I might add)
4 felii de toast taiate pe rotund cu ajutorul unui pahar
2 dovlecei
4 felii rotunde de mozzarella


Carnea se frige pe gratar pe o parte, iar cand o intoarcem adaugam feliile de mozzarella care se vor topi incredibil de gustos:). Painea o frigem si pe ea pe gratar, cu grija pentru ca se arde foarte repede. Nu lasam baietii sa supravegheze pentru ca sigur vor uita de ea! La final, peste paine punem dovlecelul taiat felii si grataruit si el si bucatile de carne cu mozzarella. Servim cu bere rece:)


A fost bun si diferit fata de vesnica ceafa de porc si pulpa de pui la gratar. Sa vedem ce mai incercam data viitoare:)

You Might Also Like

0 comments: